LA CUINA CATALANA

800 RECEPTES DAVUI I DE SEMPRE

Autor: LLADONOSA I GIRO, JOSEP

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

LA CUINA CATALANA

LA CUINA CATALANA

24,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
01/11/2022
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Un recull exhaustiu dels millors plats de la cuina catalana Josep Lladonosa explica amb detall i meticulositat els seus trucs per preparar els productes de temporada i per redescobrir plats de sempre, com ara l#ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l#arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. …

Un recull exhaustiu dels millors plats de la cuina catalana

Josep Lladonosa explica amb detall i meticulositat els seus trucs per preparar els productes de temporada i per redescobrir plats de sempre, com ara l#ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l#arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera.

Organitzat en 14 capítols temàtics, arrenca el viatge culinari amb les salses i l'acaba en les conserves. Però entremig de les més de sis-centes pàgines, com si hi anés fent parada i fonda, ens descobreix les particularitats dels plats de peix, de carn, de cacera, els ets i uts de les verdures, arrossos, llegum i pastes, i no oblida els bolets ni els cargols, i encara menys les postres de tota la vida. I sempre observant el procés de "construcció" del plat

Leer más

Más libros de LLADONOSA I GIRO, JOSEP

Más información del libro

LA CUINA CATALANA

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-18033-56-8
EAN:
9788418033568
Nº páginas:
672
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas

Josep Lladonosa i Giró (Alguaire, 1938) és un cuiner català de renom. És un dels principals exponents de la recuperació de la cuina tradicional catalana i de la recerca sobre les seves arrels medievals.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar